P10 Pulibagno 5 кг. Преглед отблизо

P10 Pulibagno 5 кг.

Нов продукт

4 Артикула

102,50 лвс вкл. данък

Алкален препарат, подходящ за почистване на банята. Освен че осигурява висока почистваща сила, той прави обработените повърхности блестящи и лъскави и ароматизира околната среда. Неговата иновативна формула, която е леко алкална, почиства крановете и хромираното покритие и следователно може да се използва върху мрамор и естествен камък за разлика от препаратите на киселинна основа. Елиминира замърсяванията и предотвратява образуването им благодарение на секвестиращите агенти, които се намират във формулата. Не оставя следи.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Почистване на баня, санитарен фаянс, външни тоалетни чинии, вани, врати и тела, настилки и радиатори.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

За да премахнете най-трудните замърсявания, напръскайте директно върху обработваната повърхност, разтрийте и изплакнете с гъба, след което изсушете със суха кърпа.

За обикновена мръсотия напръскайте директно върху обработваната повърхност и разтрийте с влажна кърпа.

Отзиви

Напишете отзив

P10 Pulibagno 5 кг.

P10 Pulibagno 5 кг.

Алкален препарат, подходящ за почистване на банята. Освен че осигурява висока почистваща сила, той прави обработените повърхности блестящи и лъскави и ароматизира околната среда. Неговата иновативна формула, която е леко алкална, почиства крановете и хромираното покритие и следователно може да се използва върху мрамор и естествен камък за разлика от препаратите на киселинна основа.