SUPER DEGREASER 5 кг. Преглед отблизо

SUPER DEGREASER 5 кг.

Нов продукт

10 Артикула

68,00 лвс вкл. данък

Почистващ препарат – суперконцентрат за подови настилки и повърхности

Обезмасляващ почистващ препарат – супер концентрат с висока хелатираща мощност, премахва с лекота мръсотията от органичен произход (хранителни мазнини, петна, смог, промишлени масла, растителни смоли) от подови настилки и микропорести повърхности като гранитогрес и клинкер, от екстериорни мебели и шатри, от платна, от съоръжения за спортни центрове, от закрити спортни площадки тип балон, от съоръжения и повърхности от смола. Може да се използва също за почистване на автомобили и лодки.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

Използвайте разреден според мръсотията, което ще се почиства:

МНОГО МРЪСНО: 5 - 10% (0,5 - 1 л. в 10 л. вода);

МАЛКО ЗАМЪРСЕНО: 2 - 3% (200 - 300 мл. в 10 л. вода).

За почистване на подове използвайте почистващи машини или подови машини.

За почистване на превозни средства, лодки или повърхности като цяло, нанесете разтвора с помощта на помпа с ниско налягане, след което измийте с водоструйка или четка.

Отзиви

Напишете отзив

SUPER DEGREASER 5 кг.

SUPER DEGREASER 5 кг.

Почистващ препарат – суперконцентрат за подови настилки и повърхности

Обезмасляващ почистващ препарат – супер концентрат с висока хелатираща мощност, премахва с лекота мръсотията от органичен произход (хранителни мазнини, петна, смог, промишлени масла, растителни смоли) от подови настилки и микропорести повърхности като гранитогрес и клинкер, от екстериорни мебели и шатри, от платна, от съоръжения за спортни центрове, от закрити спортни площадки тип балон, от съоръжения и повърхности от смола.