ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ: КАК ДА ПОЧИСТИТЕ БАНЯТА НАЙ-ДОБРЕ

ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ: КАК ДА ПОЧИСТИТЕ БАНЯТА НАЙ-ДОБРЕ

Почистването на банята е може би най-мразеното домакинско задължение, което изисква голяма грижа при поддръжка, но с няколко малки трика почистването на банята може да бъде много по-лесно!

УЛЕСНЯВАНЕ НА ПОЧИСТВАНЕТО НА БАНЯТА

Как най-добре да почистите повърхностите на банята у дома? Имайте предвид, че банята е може би най-използваната в дома и има тенденция да натрупва микроби и мръсотия много по-бързо от другите части в къщата.

На първо място, установете правило: никога не използвайте гъби и кърпи за баня за други стаи в къщата. Единственият ефект, който бихте получили, вместо брилянтно почистване на всички стаи в къщата, ще разпространите микроби навсякъде.

След като сте установили, че е от съществено значение да разграничите вашите почистващи продукти за баня, задайте пътна карта. Използвайте специфични почистващи препарати за тоалетна и баня и използвайте различни кърпи, дефинирани по цвят за тоалетна и други повърхности.

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ БАНЯТА ПО ГРАФИК

Първа стъпка: премахване на праха от всички мебели във вашата баня. Ако е порцелан, уверете се, че имате микрофибърни кърпи, които събират праха, вместо да го прехвърляте от едно място на друго.

Почистете плочките, ако има такива и след това отидете под душа: често се забравя поради факта, че се смята, че магически се „самопочиства“. Нищо подобно. Всъщност мръсотията и остатъците са склонни да се натрупват, ако оставим повърхностите мокри и не ги почистваме всеки път, когато се използват.

Не забравяйте, че като почиствате душ кабината и стените всеки път, когато я използвате, ще избегнете образуването на враг номер едно във вашата баня - варовика.

След това почистете мебелите в банята: препоръчително е да използвате тоалетната гъба Sferattiva® Bagno на Eudorex Clening, която със своята специална технология прави почистването на банята по-бързо.

Преминете към почистване на огледала и стъкла: като продължите в този ред, ще бъдете сигурни, че ще избегнете досадни пръски на вече почистените стъклени повърхности.

И накрая, посветете се на подовете: моп или кърпа, добра доза вода и антибактериален препарат за подове ще завършат почистването ви за блестяща баня!

Открийте изненадваща чистота с почистващите продукти за баня Eudorex Cleaning 

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети