КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ГРАДИНСКИТЕ ПЛОЧКИ И КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ?

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ГРАДИНСКИТЕ ПЛОЧКИ И КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ?

РАЗКРАСЕТЕ ВЪНШНИТЕ ПЛОЩИ С ВИНАГИ ЧИСТИ ГРАДИНСКИ ПЛОЧКИ

Външните подове са по-трудни за почистване и за придаване на блясък от вътрешните. Подложени на климатични промени и прах, те изискват специални предпазни мерки. Нека разберем как да почистим градинските плочки и да направим външната среда по-красива и чиста от всякога!

На първо място, трябва да организирате графика си за почистване на открито: ако имате беседка или градински маси с плочки, уверете се, че първо сте почистили праха от тези повърхности и едва след това преминете към почистване на подовете.

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ГРАДИНСКИТЕ ПЛОЧКИ СПОРЕД МАТЕРИАЛА

Внимание: почистването на градинските плочки зависи много от вида на материала, който сте избрали. За порцелановите каменни изделия например ще е необходимо да се прибегне до основно почистване; този материал има тенденция да бъде порест и следователно да натрупва прах.

Ако външният ви под е оцветен от сапун, варовик или други видове петна, използвайте киселинен препарат, евентуално разреден с вода.

Ако, от друга страна, външните ви подове са направени от камък, можете да прибягвате до естествени средства: използвайте разтвор, състоящ се от алкохол, бикарбонат и сапун. Създайте смес от две супени лъжици сода за хляб, десет супени лъжици алкохол и добавете сапун, разбъркайте внимателно, докато сместа стане течна и хомогенна.

А дървените подове? По-добре е да използвате специфични продукти за дърво, тъй като те се нуждаят от хранителни вещества на маслена основа, които ви позволяват да поддържате подовете си ярки и блестящи.

Що се отнася до почистването на теракотените градински плочки, използвайте деликатен препарат за почистване на подове и обърнете внимание на подсушаването, тъй като то е основна стъпка при почистването на външни теракотени подове: използвайте мека кърпа от микрофибър.

Обърнете внимание не само на отстраняването на прах, почва и растителни смоли: външната среда често е обект на образуване на мъхове, които трябва да бъдат незабавно отстранени.

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети