КЪРПИЧКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ: БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

КЪРПИЧКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ: БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

По отношение на привързаността, това, което един домашен любимец може да даде, е наистина невероятно. Безкористната любов на нашите четириноги приятели е истинска стойност към живота на човека, способна да направи и най-кривите дни приятни. Грижата за вашия домашен любимец е от съществено значение и първата стъпка е да поддържате кучетата и котките си постоянно чисти, но как да го направя по прост начин? Кърпичките за кучета и котки могат да бъдат удобно решение за използване при всеки повод, за да запазите чистотата на най-добрите приятели на човека.

ПОЧИСТЕТЕ КЪЩАТА И ЛАПИТЕ С КЪРПИЧКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ

Притежаването на животно, наред с много предимства (особено емоционални), включва и отговорност: нашите космати приятели се нуждаят от ангажираност, отдаденост, както и от по-добро почистване на домашната среда.

Излизането в парка и далеч от дома улеснява сплъстяването на мръсотия по козината и лапите им и това може да осуети ежеседмичното ни почистване. Почистването на лапите на Шаро след всяка разходка ще ви помогне да запазите къщата чиста.

Винаги трябва да избираме продукти, които зачитат естественото pH на нашите животни, като нашите кърпички за кучета и котки. Дезинфекциращите и дезодориращите кърпички без алкохол, парабени или PEG могат да се използват и върху кученца и са предназначени не само за лапите, но и за очите и ушите.

Освен това, малко ежедневно почистване ще направи козината на вашия домашен любимец свежа и блестяща.

ПОЧИСТВАНЕ НА КУЧЕТА И КОТКИ: ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СВОЯ ЧЕТИРИНОГ ПРИЯТЕЛ

Трябва да знаем, че твърде честото къпане не е най-доброто решение за приятели с 4 крака и наистина, твърде честото миене не се препоръчва от ветеринарите: всъщност, благодарение на себума, който се образува върху кожата, кучетата и котките поддържат защитен слой, който ги предпазва от паразити и промени във външния климат.

Ето защо е по-добре да не миете домашния си любимец повече от 5 или 6 пъти годишно, а да преминете към революцията на мокрите кърпички за кучета и котки, за да оптимизирате почистването не само на вашия четириног приятел, но и на стаите в къщата.

И накрая, ако сте любопитни как да премахнете космите от домашна среда, продължете да следите нашия блог!

 

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети