EUDOREX ГЪБИ: ПРЕМАХВАТ МРЪСОТИЯТА С ЕДНО МИНАВАНЕ

EUDOREX ГЪБИ: ПРЕМАХВАТ МРЪСОТИЯТА С ЕДНО МИНАВАНЕ

ТЪРСИТЕ ДЕЗИНФЕКЦИРАЩА ГЪБА, КОЯТО ПРЕМАХВА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА С МИНИМАЛНИ УСИЛИЯ? ОТКРИЙТЕ ВСИЧКИ ГЪБИ EUDOREX, Готови ДА ОТГОВОРЯТ НА ВСЯКА ВАША НУЖДА

Всеки в къщи знае, че един от основните съюзници в борбата с мръсотията е гъбата. Враг на упоритите замърсявания, гъбата е незаменима при почистването на много части на къщата, абсолютният герой на кухнята и банята. Състава на гъбите Eudorex е от две части, от една страна мека и абсорбираща за най-деликатните повърхности, от другата патентована със защита срещу надраскване, но идеална за премахване на по-мазните повърхности.Гъбите придават на дома ви чистота и блясък, без да увреждат повърхности и предмети. Гъбите Eudorex се характеризират с:

  • Устойчивост: благодарение на използваната напреднала технология, всички разновидности на нашите гъби гарантират дълготрайна употреба; не се деформират при първата употреба и ако са правилно измити и стерилизирани, не задържат микроби и бактерии.
  • Икономични спестявания: гъбите могат да се перат в пералня на 90°, като се възстановяват компактността и формата след пране. Те могат да се използват дълго време, което ви позволява да намалите разходите за хигиената на вашия дом.
  • Разнообразие: гъба за всяка нужда. В каталога на Eudorex ще намерите: гъби за баня, гъби за тоалетна, недраскащи гъби и кухненски гъби. Всяка със своите особености, се адаптира към нуждите, които различните повърхности изискват.

ГЪБИ ЗА БАНЯ: ПОВЪРХНОСТИТЕ ОТНОВО БЛЕСТЯТ

Банята, както знаем, е една от зоните на къщата, подложена на по-голямо натрупване на мръсотия и микроби. Ето защо е важно да я дезинфекцирате ежедневно, за да избегнете разпространението на бактерии и лоши миризми. За да избегнете неприятния сценарии, е важно да използвате специфични продукти като подходящи препарати, ръкавици и гъби.

Препоръчително е да разграничите гъбите за баня и да използвате едназа тоалетната чиния и една за останалите повърхности, за да избегнете замърсяване и да постигнете максимална хигиена. За да се преборите с упорития варовик на санитарния фаянс, можете да използвате специалната гъба за тоалетна, която е снабдена с малки сфери за по-оптимално почистване, без да драска.

За останалите повърхности в банята можете да използвате гъбата за баня Sferattiva Bagno®. Ще откриете лесен метод за почистване, само малко натиск, малко препарат и петната изчезват за миг.

КУХНЕНСКИ ГЪБИ: НЕЗАМЕНИМИ СЪЮЗНИЦИ

Кухнята е огнището на къщата.Мястото, където се събира семейството, както и среда за кулинарно приготвяне и експериментиране. Поради тези причини кухнята има тенденция да се замърсява постоянно и винаги трябва да внимавате и да избягвате натрупването на петна, ако не искате в крайна сметка да се борите с много упорити замърсявания. Помислете само за досадните пръски кафе или домати, петна от мазнина и остатъци от храна по съдовете; винаги имакакво да се направи, за да се осигури правилно почистване и в този сценарий е много важно да разчитате на правилните продукти.

Кухнята има много изисквания, които трябва да бъдат изпълнени: например, незалепващи тефлонови и керамични тигани ще изискват по-деликатен метод за почистване и следователно трябва да се мият с меката част на вашата кухненска гъба.

Абсорбиращата гъбае идеална за задържане наразпространяващи се течности, които често разливаме в кухнята. По-специално гъбите Eudorex имат страхотен капацитет на абсорбиране и бързата намеса ще ви спести уморителна работа по почистването. За щастие, кухненската гъба Eudorex е вълшебна, предназначена за всяко непредвидено събитие.

Случаят е различен в случай на стоманени повърхности или където мръсотията е много натрупана; в този случай използването на абразивна гъба е от съществено значение, но при използването на евтин продукт може да съсипе повърхностите в дългосроченплан. Гъбата за неръждаема стомана, която не драска,ви позволява да преодолеете този проблем; всъщност тъканта с 4 куки „Цвете“  позволява дълбоко отстраняване на замърсяванията, без да се надраскват повърхностите.

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ГЪБИТЕ

Почистването и дезинфекцията на гъбите е от съществено значение за хигиената на вашия дом. Именно защото те винаги са в контакт с мръсни повърхности, а предвид високата абсорбираща способност на меката част, гъбите размножават микроби и бактерии. Почистването на повърхностите на къщата, без да се внимава за дезинфекция на използваните продукти, само допълнително разпръсква бактериите и мръсотията.

За гъбите Eudorex препоръчителният метод за почистване е да се мият в съдомиялна машина или в автоклав при 90° и без използване на белина или омекотители.

По-традиционна техника е да дезинфекцирате гъбите в микровълновата, като потапяте гъбите в купа с лимонов сок или чаша оцет и ги оставяте да престоят 5 минути в микровълноватана максимална мощност. Друга техника е да измиете гъбите в пералната машина.

Както при всички неща, вземането на предпазни мерки винаги е предимство и затова е препоръчително винаги да изплаквате добре гъбата преди и след употреба.

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

В момента няма промоции.

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети