EUDOREX VETRI: КАК ДА ПОЧИСТИТЕ СТЪКЛО БЕЗ ИВИЦИ

EUDOREX VETRI: КАК ДА ПОЧИСТИТЕ СТЪКЛО БЕЗ ИВИЦИ

Дъжд, вятър и мъгла са основните причини за много мръсно стъкло. Как да го почистим? Използвайте правилните продукти за перфектно почистване на стъклото без ивици!

Блестящите стъкла придават на стаите чист и подреден вид. В календара на рутинното ни почистване не може да липсва периодично почистване на стъкла и прозорци. През студените сезони стъклото е особено изложено на лошо време, а дъждът и мъглата могат да оставят петна по прозорците ни, които са трудни запремахване. Използвайки професионални продукти за почистване на стъкло , като тези на Eudorex Cleaning , ние със сигурност знаем как да запазим качествата на продукта за дълго време и преди всичко да избегнем образуването на ореоли по прозорците.

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ ПРОЗОРЦИ: ПОЛЕЗНИ И ЕФЕКТИВНИ СРЕДСТВА!

Независимо дали става въпрос за офис, склад или домашна среда, нашите прозорци се нуждаят от основно почистване поне няколко пъти месечно. Дори през лятото, при липса на бурни атмосферни явления, трябва да се погрижим за почистването на прозорците, тъй като при слънчева светлина мръсотията и ореолите са особено очевидни. Веранди, прозорци на къщи и витрини могат да бъдат почистени без никакви усилия с подходящите продукти за нашето почистване. Професионалните почистващи препарати и специфични инструменти за почистване на стъкло, като чистачки и микрофибърни кърпи за почистване на стъкло, които не оставят драскотини, със сигурност ще направят дейностите ни по почистването по-малко уморителни. Ето всичко, от което се нуждаем:

Сега, когато имаме всичко необходимо, можем да продължим с почистването на прозорците:

  •          Първо премахваме излишния прах със специална кърпа от прозорците и всички околни повърхности.
  •          Разпределяме препарата за почистване на стъкло върху кърпата, като избягваме да го пръскаме директно върху стъклото.
  •          Започваме да почистваме нашите стъклени повърхности, започвайки от центъра на последния и след това се придвижваме към най-външните части.
  •          След като се получи блестящ резултат, можем да изплакнем кърпата си във вода и да я поставим в пералня до 90°, за да стане като нова за следваща употреба.

Тази процедура може да се извърши за почистване на външни прозорци , душ прозорци , стъклени маси и за всички отразяващи повърхности в нашия дом. Като избягваме използването на вода, можем да предотвратим образуването на ореоли и досадни ивици по стъклото . Водата е особено богата на варовик, компонент, който може да причини образуването на малки бели петна по нашите повърхности.

КОГА ДА ПОЧИСТВАТЕ ПРОЗОРЦИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ: КОИ СА ИДЕАЛНИТЕ ДНИ?

Въпреки че очевидно слънчевият ден може да изглежда идеалното време да се посветим на почистването на прозорците, препоръчваме ви да избягвате да миете прозорците си в дни, които са твърде светли. Слънцето и топлината всъщност биха могли да бъдат причина за образуването на ореоли и петна, като по този начин рискувате ненужни усилия и губене на ценно време за други дейности. Идеалните дни за почистване на стъкла се характеризират с мек климат, идеален за перфектно сушене без ивици.

Оставете коментар

Всички полета са задължителни

Име:
E-mail: (Не се публикува)
Коментар:
Напиши кода

Най-продавани

Информация

Производители

Нови продукти

Промоции

В момента няма промоции.

Нашите магазини

Снабдители

Няма снабдител

Етикети